Badkamer – aardetinten

“Warm & Modern”

 
“Hellen en haar man waren toe aan een flinke verbouwing van een van hun badkamers.
Zij hadden een duidelijk beeld van hoe zij het graag wilden hebben: een warme, moderne uitstraling met aardetinten en zwarte details. De uitdaging voor de badkamer was om een ruime douche te hebben en een dubbele wastafel, maar tegelijkertijd genoeg ruimte om je te bewegen en lades te kunnen openen. Daarnaast zouden ze het fijn vinden om hun losstaande toilet in dezelfde stijl te krijgen, zonder daar veel geld aan uit te hoeven geven.
Na een kortdurend mondeling advies van Ervoor-Erna hebben zij vervolgens een mooie badkamer uitgekozen. De glazen douchewand neemt weinig fysieke ruimte in beslag en houdt het ook visueel ruimtelijk. De kleur op de wand is een warme aardetint (kleur ‘aarding’ van Flexa). Voor het toilet is gekozen de tegels zwart te schilderen en de wand kreeg dezelfde aardetint als de badkamermuur. Een paar leuke accessoires boven het toilet maakte het geheel af.”

Datum

Meer
projecten

Scroll naar boven