Jouw dromen komen erna

Als echtgenote, moeder van onze drie jongens en baasje van onze hond Spike, ben ik de enige vrouw in ons ‘paleis’ in Amstelveen. Heerlijk dat ik dan de vrouwelijke touch kan aanbrengen in het interieur. De balans zoeken tussen de mannen, comfort en gezelligheid.

MIJn
werkwijze

Heb je net een nieuw huis gekocht, ga je verbouwen, of is het interieur van je huidige woning aan een stevige verandering toe?  Dan ben je in Nes aan de Amstel bij ErvoorErna interieurontwerp aan het goede adres.

PersonalBranding_ErvoorErna-7linksboven
toelichting interieur ontwerp

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in mijn diensten, verneem ik dat graag via het contactformulier of middels een telefoontje. Ik kom vervolgens geheel vrijblijvend bij je langs, maar ook via videobellen kunnen we met elkaar in contact treden over jouw woonwensen en die van je medebewoners. Ik leg je vervolgens uit wat ik voor je kan betekenen.
Als interieurontwerper kan ik je ontzorgen door een op maat gemaakt woonconcept, waarin creatieve en functionele oplossingen voor je woonwensen worden geboden, de mooiste materialen en kleuren op elkaar worden afgestemd en waarin de weg naar leveranciers wordt geplaveid.
Het resultaat is een prachtig ingerichte en praktisch leefbare woning, die geheel naar jouw wensen is vorm gegeven.
Is een totaalconcept niet nodig, maar heb je behoefte aan kleinschaliger advies, dan kan ik je ook hierin begeleiden.

Afhankelijk van je wensen zal ik je adviseren welk pakket bij jouw wensen past. Aangezien de pakketten vaste prijzen hebben, zal je niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

pakket tarieven

Pakket 1

kortdurend,
mondeling interieur advies

Kan je huis een frisse look gebruiken, met behoud van (de meeste van) je bestaande meubels? Wil je een nieuwe bank, maar weet je niet waar je moet beginnen? Is je interieur prima, maar heb je geen idee hoe je de ruimte effectief en prettig kunt indelen? Dan is dit pakket het juiste voor jou. Ik kom bij je langs voor een gezamenlijke brainstormsessie over jouw woonwensen. Na afloop zul je voorzien zijn van goede en praktische adviezen waarmee je je ruimte vervolgens aangenaam en smaakvol kunt inrichten.’

€ 325,-

Pakket 2

2D
interieur ontwerp

Ben je toe aan een flinke verandering van een ruimte in huis? Dan is dit pakket misschien wat voor jou. Na een bezoek bij jou thuis, waarbij ik jouw wensen en eisen inventariseer, ontwerp ik een plan in 2D, waar jij vervolgens mee aan de slag kunt.

€ 795,00

per ruimte

Pakket 3

compleet
interieur ontwerp

Voor de ontwikkeling van een totaal concept voor jouw huis is dit pakket de goede keuze. Een creatief en doordacht plan laat jouw huis bij jou en je huisgenoten passen als een jas. Woonkamer, keuken en hal worden een geheel. Een inventarisatie van al jouw wensen is de richtlijn voor het ontwerp. Tijdens het ontwerpproces vindt regelmatig terugkoppeling plaats om zeker te zijn dat het eindontwerp echt bij jou hoort.

€ 1595,00

Pakket 4*

Uitbreidingspakket
lichtontwerp

De boven beschreven pakketten zijn uit te breiden met een lichtontwerp. Een lichtontwerp kan ook voor jouw bestaande interieur worden ontwikkeld.

€ 245,00

per ruimte

Pakket 5

Kers
op de taart

Je interieur staat als een huis. Het is prachtig, maar kan nog wel een persoonlijke finishing touch gebruiken. Vind je het lastig een goede afstyling van je huis voor elkaar te krijgen, dan is dit het juiste pakket voor jou. ‘

€ 195,00

Erna de Bruijn, eigenaar ErvoorErna

Erna de Bruijn

"

interieur ontwerpster //

Erna de bruijn

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gek bent op die ene bank die je al hebt aangeschaft, of dat kastje dat voor jou een centraal aandachtspunt moet blijven behouden. Maar hoe krijg je het voor elkaar er een kloppend geheel van te maken?
Ook met deze vragen kan ErvoorErna tot een in het oog springend interieuradvies komen.
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking met jou en jouw huis.

Zin in een nieuw interieur?
Scroll naar boven