Litet Hus

“De wens was een garage van 4×6 meter, met vide te verbouwen tot Tiny house. Om de ruimte iets meer mogelijkheden te geven is ervoor gekozen om een entree van 2,5×2 meter aan te bouwen. de vide is verstevigd en twee dakkapellen zijn aan de vide toegevoegd. Een bestaande keuken uit het hoofdhuis is hergebruikt, net als een pui met openslaande deuren. Om het effect van het buitenleven de woning in te brengen is voor en achter gekozen voor een grote glazen pui. De stijl van het interieur is skandinavisch: licht, eenvoudige, functionele vormen, veel gebruik van natuurlijke materialen. Maar ook de stijl van Ervoor-Erna is goed terug te herkennen: enkele frisse, kleurrijke accenten. De badkamer is klein maar volledig. In een ruimte van 1.40×2.80 meter zijn een inloopdouche, een toilet met inbouw reservoir en een wastafel van 60cm breed terug te vinden. Door gebruik te maken van een schuifdeur is geen sprake van hinderlijk passeren.

Date

Meer
projecten

Scroll naar boven