Upgrade slaapkamer

‘Modern Boudoir’

“De slaapkamer die hier is aangepakt was vrij eenvoudig ingericht. In 2015 was een bestaande wastafel vervangen door een kleine walk-in badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche en de met Beton Ciré afgewerkte muren zorgden voor een strak afgewerkt effect. Op de vloer lag een lichtgrijze  gietvloer die doorliep in de badkamer. De rest van de slaapkamer was eenvoudig: witte kasten, witte wanden en een bed. Aan het plafond hing een designer’s lamp, die met zijn witte kleur wegviel in het plafond. 
De kledingkasten waren nog goed en wilden de bewoners behouden. Om de uitstraling te veranderen zijn de deuren in een matte, zandkleurige lak gezet en de grepen zijn vervangen door glazen facetknoppen met een messing basis. Alle wanden plus het plafond zijn donkerblauw geschilderd, met uitzondering van de achterwand bij het bed, die voorzien is van een fotobehang van een foto uit de privé collectie van de bewoners. De mooie witte plafondlamp, bestaand uit een gespannen wit doek, komt nu mooi tot zijn recht bij de donkerblauwe achtergrond. Boven een klassiek, donker houten toiletkastje hangt een spiegel met messing lijst en ook de accessoires op het kastje hebben dezelfde gouden uitstraling. Door meerdere kussens in verschillende materialen en grootte te gebruiken wordt het bed chique en comfortabel afgestyled. Een rond kleed op de vloer breekt de strakke gietvloer en is bovendien aangenaam om op te staan. 

Datum

Meer
projecten

Scroll naar boven